Over ons

AA Jurist

AA Jurist is opgericht door mevrouw mr. I. Aslan. Mevrouw Aslan studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg en heeft haar studie in 2010 afgerond. Tijdens en na haar studie heeft zij veel ervaring opgedaan bij verschillende grote overheidsinstellingen en is gespecialiseerd in het arbeids- en ontslagrecht.

AA Jurist heeft een aantal arbeidsrecht-specialisten aan haar organisatie verbonden welke eveneens een jarenlange ervaring hebben opgedaan met het behandelen van ontslagaanvragen. AA Jurist voorziet in een steeds grotere behoefte in de markt, zoals: minder (advocaat)kosten, (gerechtelijke)procedures en meer concrete, praktische en gespecialiseerde hulp op het gebied van het verbreken van arbeidsovereenkomsten tegen een scherpe prijs. De juridische dienstverlening richt zich specifiek op het gebied van onderhandelen over en het opstellen van beëindigingsovereenkomsten (vaststellingsovereenkomsten). AA Jurist adviseert u over arbeidsrechtelijke kwesties en voert de ontslagprocedure bij onder andere het UWV. Hierin zit onze kennis en jarenlange ervaring.

Tevens kunnen wij uw HR afdeling bijstaan bij het opstellen van en onderhandelen over arbeidsovereenkomsten. Ook kunt u op onze expertise rekenen bij uw overige personele vraagstukken.

Kortom AA Jurist is een proactieve organisatie welke in het belang van de gezondheid van uw onderneming en uw medewerkers u professioneel adviseert en ondersteunt waardoor u in staat bent zorgeloos te ondernemen.

Onze expertises

Wij geven u concreet advies over de beëindiging van de arbeidsovereenkomst(en) en de opzegging

Wij voeren voor u de onderhandeling met uw werknemer(s)

Wij stellen voor u de vaststellingsovereenkomst op en berekenen de eventuele transitievergoeding

Wij adviseren u over reorganisatie van uw onderneming en de haalbaarheid van de personele wijzigingen.

Wij voeren voor u de (collectieve) ontslagprocedure(s) bij UWV en de eventuele WMCO melding

Wij ondersteunen uw HR afdeling bij overige arbeidsrechtelijke vraagstukken

Indien u een ontslagaanvraag wilt indienen voor èèn of meerdere werknemers of de arbeidsovereenkomst middels een beëindigingsovereenkomst wilt beëindigen, heeft u èèn aanspreekpunt die thuis is in uw vraagstukken, branche en organisatie. Door de combinatie van verregaande specialisatie op het gebied van ontslagrecht, ruime ervaring en nauw samenwerken, ontvangt u het beste advies voor al uw juridische vraagstukken.